Hakkımızda

Muscent Boutique Perfume olarak 2017 yılından bu yana ürünlerimizin tamanını eczacı parfümör hassasiyetiyle üretmekteyiz. İçerik bilgimizi uzmanlığımızla, parfüm kültürümüz ve aşkımızla harmanlayarak ve bilime dayanarak çalışırız.

Sürekli gelişim, en üst düzey kalite, performans ve memnuniyet sağlanması markamızın olmazsa olmazıdır!

Sürekli gelişim için faaliyet alanımızı ilgilendiren tüm kaynaklardan sürekli olarak besleniriz. Dünyayı, akımları ve yenilikleri yakından izleriz. Yaptığımız işi sanat olarak ele alırız.

Dünyanın en üst düzey ve eşsiz kalitedeki parfüm özlerini yüksek oranda kullandığımız için benzerlik, kalıcılık ve yayılım harikadır. Başka hiçbir kimyasal katkı kullanılmadığı için ürünlerimizi cildinize gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz.

Sağlık ve hijyen bakımından tüm gereklilikleri kusursuz biçimde sağlarız.

Yayılım ve kalıcılık için, markamıza özel “Altın Oran” tabir ettiğimiz, özel mükemmellik standartımızı uygularız. Ürünlerimizin tamamını bu standart ile üretiriz. Kendi testlerimizden başarıyla geçen, parfüm aşkımızı sizlere yansıtan en mükemmel ürünlerimizi sizlere sunarız.
Ürün sayfalarında paylaştığımız yorumlar ve içerik tamamen bize aittir. Parfüm sanatına olan saygı ve aşkımızın bir ifadesi olarak özgün içerikler hazırlarız.

Parfüm Sanatı bizim aşkımızdır!

Vizyonumuz tüm ürünlerimiz ile parfüm üretim ve parfüm tasarımı sanatlarında mihenk taşı konumuna gelmektir.

Misyonumuz ise sanatımızı sizlerle paylaşarak, kokusal estetik keyfini birlikte paylaşabileceğimiz, parfümsever bir aile oluşturmaktır.

Müşteri memnuniyetinde de mükemmelliği hedefler, siz müşterilerimizi ailemizin bir parçası olarak görürüz.

Saygı ve sevginin, dürüstlüğün ve iletişimin gücüne inanırız.